Om oss

Din nordiska hälsovårdspartner inom medicintekniska produkter

Timik Group är ett nordiskt hälso- och sjukvårdsföretag med fokus på medicinsk utrustning för diagnostisering, behandling och övervakning av akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Vi har omfattande erfarenhet när det gäller att ta fram innovativ och tillförlitlig medicinsk teknologi samt distribuera och sälja denna till våra kunder i den nordiska regionen.

 

 Vi har specialiserat oss på att tillgängliggöra det allra senaste inom medicinsk teknologi inom våra fokusområden och till ett överkomligt pris för människor vars vardag påverkas av dessa villkor. Timik Group har huvudkontor i Sverige och kontor och serviceavdelningar i Norge, Finland och Danmark. Timik Group och alla dotterbolag är ISO9001:2015 certifierade.

Hur Timik Group alltid kommer att upprätthålla rigorösa kvalitetsstandarder och hög effektivitet hos de lösningar vi erbjuder. Vi kommer alltid att söka efter framväxande lovande teknologier och följer deras utveckling nära. Vi kommer att sträva efter att vara en attraktiv organisation för den typ av medarbetare som behövs för att genomföra vår vision.

Timik Group erbjuder klassledande lösningar inom vad som finns tillgängligt inom livsvetenskap och medicinsk teknologi. Vi strävar efter att ge alla behövande det ljusaste hopp om att kunna leva ett så bra liv som möjligt.

Vision

Become the leading Nordic med-tech distributor and
preferred partner in our chosen focus areas.

Mission

We are passionately inspired to provide the best med-tech solutions
available by focusing on premium technology, innovation and expertise.

Våra kontor

HUVUDKONTOR

Timik Group AB
Hammarbacken 4A
191 49 Sollentuna
Sverige

Org.nr 556968-6529

KONTOR DANMARK

Timik ApS
Sivlandvænget 27B, st. th.
5260 Odense S
Danmark

KONTOR FINLAND

Timik Medical OY
Innopark 2, Vankanlähde 7
13100 Hämeenlinna
Finland

KONTOR NORGE

Timik AS
Brynsveien 18 C,
0667 Oslo

KONTOR SVERIGE

Timik AB
Hammarbacken 4A
191 49 Sollentuna
Sverige